Palautetta Turun Seudun Joulupukkipalvelulle (2016)

Tällä lomakkeella Joulun 2016 asiakkaat voivat antaa palautetta pukkipalvelustamme. Vapaamuotoista palautetta voitte lähettää myös sähköpostilla joulupukki@tsjpp.fi.

Palauteen antajan ja kohteen tiedot 
Palautteen antajan nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Joulupukin vierailukohteen osoite

1) Tilaukseen liittyvä puhelinkeskustelu

Jos tilaukseenne liittyi puhelinkeskustelu, minkälaisena koitte keskustelun asiakaspalvelumme kanssa? Oliko edustajamme asiantunteva, ystävällinen, kohtelias yms?  


2) Pukin puhelinsoitto aatonaattona vierailun ajankohdasta
Minkälainen vaikutelma teille jäi aatonaattona tehdystä puhelinsoitosta, jossa vierailulle tulossa oleva Joulupukki soitti tuntemattomasta numerosta ja ilmoitti vierailun kellonajan? Jäittekö sen jälkeen hyvillä mielin ja luottavaisena odottamaan vierailua vai jäikö jokin asia epäselväksi tai aiheutti huolta?


3) Joulupukkivierailun sisältö
Vastasiko Joulupukin vierailu odotuksianne? Mitä mieltä olitte Joulupukin käyttäytymisestä tai puheista, varusteista, maskeerauksesta? Pitäisikö vierailun "peruskaavaa" jotenkin muuttaa?  


4) Joulupukkivierailun ajoitus ja kesto
Jos pukin saapumisaika  poikkesi etukäteen ilmoitetusta, montako minuuttia? Vastasiko vierailun kesto odotuksianne tai etukäteen annettua tietoa?


5) Palvelun hinta-laatu-suhde
Vastasiko saamanne joulupukkipalvelu kokonaisuutena maksamaanne veloitusta vai oliko palvelu liian kallis tai laatu huomioiden suorastaan edullinen? Mikä olisi ollut  sopiva hinta?6) Tutustuminen facebook-sivuumme

Käytättekö facebookia? Jos käytätte, kävittekö tänä vuonna tutustumassa facebook-sivuumme?  Toivotteko , että  tiedottaisimme palvelustamme ensi syksynä myös facebookin kautta?7) Vapaa palaute
Voitte vapaasti kertoa, mitä haluaisitte meidän tietävän tai ottavan huomioon. Voitte moittia heikkouksiamme tai kiittää niistä asioista, joissa mielestänne onnistumme.Lämmin kiitos palautteestanne!


facebook logo

        Turun Seudun Joulupukkipalveluemail
                                                              www.turunseudunjoulupukkipalvelu.fi