Tilauslomake: Tilaa Joulupukin kotikäynti

                                                                                << TAKAISIN ETUSIVULLE


Tällä tilauslomakkeella uudet asiakkaat voivat tilata Turun Seudun Joulupukkipalvelun Joulupukin kotikäynnille Jouluaattona 2016. Ennen tilauksen tekemistä uusien asiakkaiden tulee ehdottomasti tutustua tilauksen käsittelyä ja Joulupukin vierailua koskeviin ohjeisiin, joille pääsette sivulta OHJEET. Varmistakaa toimialueen kartasta se, että asuntonne sijaitsee toimialueellamme tai ainakin sen läheisyydessä.

VANHAN TILAUKSEN UUSIJOILLE: Jos olet uusimassa tilausta osoitteeseen, jossa olemme jo aikaisemmin vierailleet, käyttäkää Tilauksen uusinta -lomaketta. Vanhan asiakkaan tulee käyttää alla olevaa lomaketta, jos vanha asiakas tilaa Joulupukin eri osoitteeseen kuin aikaisemmin,


YLEISOHJEET LOMAKKEEN TÄYTTÄMISEEN:

1) Jos tilaaja on eri henkilö kuin vierailukohteen emäntä/isäntä, tulee lomakkeeseen ehdottomasti kirjata myös tilaajan tiedot.
2) Jättäkää TYHJÄKSI ne kentät, joihin teillä ei ole kirjata tietoja. Teidän ei siis tarvitse kirjoittaa esim. "Ei kotieläimiä" tai "Ei lisätietoja".

Tilaajan tietoja  
Tilaajan puhelinnumero(t) ja nimi
(Tilaaja = tämän lomakkeen täyttäjä)

Tilaajan ensisijainen sähköpostiosoite

Tilaajan toissijainen sähköpostiosoite

Tilaajan varahenkilön puhelinnumero(t) ja nimi
(puoliso, sukulainen tai muu tilauksesta tietävä) 
 
Varahenkilön sähköpostiosoite


Pukin vierailukohteen tiedot

KATUOSOITE
Nimi ovessa/postilaatikossa/ovisummerissa
- kirjoita nimi ja missä se lukee (esim. ovessa)
Postinumero ja Kaupunki
Asuinalue tai kaupunginosa tai seutu
Sisäänkäyntiin liittyviä ohjeita ja tietoja:
- ovi auki/lukossa (klo), ovikoodi, ovisummeri/-puhelin, tullaan avaamaan/vastaan ...


AATTOPAIKAN YHTEYSHENKILÖT
 Jos tilaaja/tilaajan varahenkilö ei asu aattopaikassa, ilmoita aattopaikan yhteyshenkilö(t)

Aattopaikan puhelinnumero ja käyttäjän nimi
- jos eri kuin tilaaja
Aattopaikan varapuhelinnumero ja käyttäjän nimi
- jos eri kuin tilaajan varahenkilö


Talon ja asunnon tuntomerkit tai ohje asunnon löytämiseksi   
Talotyyppi (OK, RT, Paritalo ym), pintamateriaali, väri yms. Montako kerrosta talossa on ja missä kerroksessa asunto on?


Ajo-ohje ja ajoreittiin liittyviä tuntomerkkejä tai suosituksia

    Mitä tietä/reittiä kannattaa tulla, mistä käännytään, minkä ohi ajetaan, maaston tuntomerkkejä yms?Pukin toivottu vierailuaika
    Määrittele toivomanne aikaväli, josta ilmenee aikaisin ja myöhäisin teille sopiva vierailun ajankohta. Olkaa mahdollisimman joustava, jotta pystymme tekemään Joulupukeille järkeviä ajoreittejä. Lisäksi voitte kirjata yksittäisen aikatoiveen. Tarvittaessa sovimme aikataulusta puhelimitse. Vierailun lopullinen ja minuutilleen tarkka kellonaika ilmoitetaan jokaiselle asiakkaille soittamalla aatonaattona (23.12) illalla klo 19-21.
Esim1: 15.45-18.15
Esim2: 14.00-15.00 tai 16.30-18.00 (Pukki saa tulla joko ennen tai jälkeen ruokailun)


Taustatietoja lapsista
    Kirjoita jokaisesta lapsesta omalle riville (kappaleeseen) nimi, ikä ja tärkeimpiä henkilökohtaisia taustatietoja. Kun olette kirjottaneet kaikki yhtä lasta koskevat tiedot, painakaa kahdesti Enteriä (rivinvaihto), jotta eri lasten tietojen väliin tulee yksi tyhjä rivi.


ÄÄRIMMMÄISEN tärkeitä tietoja lapsista tai muista henkilöistä
    Tähän kentään tulisi kirjoittaa vain sellaisia tietoja, jotka pukin on ehdottomasti tiedettävä ja muistettava. Nämä voivat olla  sellaisia asioita, jotka pukin pitää ottaa puheeksi tai joita pukki ei saa ottaa puheeksi. Tälläisiä tietoja ei ole, jos haluatte Pukin keskustelevan spontaanisti. Lasten taustatiedot kirjattiin jo yllä olevaan kenttään, joten niitä ei tule kirjata uudelleen tähän.


Tietoja kotieläimistä
Ilmoittakaa, jos  vierailukohteessa on koiria tai muita marsua suurempia ja vaarallisempia eläimiä. Joulupukki ei ole pelokas eikä allerginen, mutta petoeläimet ja kiltitkin koirat täytyy pitää kytkettynä, kun Joulupukki tulee sisään. Kirjatkaa, miten estätte irrallaan olevan koiran aiheuttamat ongelmat (esim. Koira viedään kellariin, eri huoneeseen, ulkoaitaukseen tai pidetään kytkettynä).


Lisätietoja
    Liittyykö tilaukseen jotain epätyypillistä, erityistoiveita tai sellaisia asioita, joita haluatte pukin tietävän?


Miten saitte tietää Joulupukkipalvelustamme tai päädyitte sivuillemme?
    Missä näitte mainoksemme tai käyntikortin, suositteliko asiakkaamme tai etsittekö hakukoneella Joulupukkeja yms?


Asiakassuhde (vanha asiakas)
    Jos olette tai arvelette olevanne vanha asiakkaamme, minä vuonna ja missä osoitteessa pukkimme kävi viimeksi?


Ennakkotiedot ensi vuoden asiakaskirjeelle
    Lähetämme asiakkaillemme sähköpostia ensi syksynä muistuttaaksemme mahdollisuudesta tilauksen uusimiseen. Jos emme erikseen  muuta sovi, sähköposti lähetetään tilauslomakkeeseen kirjattuihin osoitteisiin. Alla olevaan tekstikentään voitte kirjata muita sähköpostiosoitteita asiakaskirjettämme varten:Tilaustietoja täydentävän puhelinsoiton ajankohtaan liittyviä lisätietoja
Soitamme teille lähipäivinä tilaustietojen täydentämiseksi. Samalla sovimme vierailun yksityiskohdista ja käytännön järjestelyistä. Alla olevaan tekstikentään voitte kirjata ohjeita siitä, milloin olette parhaiten tavoitettavissa (päivä/klo) puhelimitse tai milloin ette ole tavoitettavissa. Jos teille saa soittaa myöhään, kirjatkaa mahdollisimman myöhäinen hyväksyttävä soiton ajankohta.


Vapaamuotoinen palaute sivuistamme
Alle voitte kommentoida kotisivujamme tai ehdottaa parannuksia. Jäikö jokin asia ohjeissa epäselväksi? Mistä olisitte halunneet lisätietoja? Miten voisimme parantaa sivujamme?


Muistutus lapsille ja lapsellisille: Pilailuna tai kiusantekona tehty tilaus toisen henkilön nimissä voi johtaa rikosoikeudellisiin seuraamuksiin. Jos et ole vilpittömästi ja asiallisin perustein tilaamassa Joulupukkia, älä lähetä tilausta!

Lähetä-painikkeen painamisen jälkeen avautuu 'Kiitos tilauksestasi' -sivu. Se varmistaa, että tilauksesi lähetys onnistui. Jos et ohjaudu uudelle sivulle, tilauslomake on ruuhkautunut. Yritä lähettää tilaus uudestaan tai ota yhteyttä sähköpostilla joulupukki@tsjpp.fiTurun Seudun Joulupukkipalvelu
joulupukki@tsjpp.fi
050-400 2835
www.turunseudunjoulupukkipalvelu.fi
www.tsjpp.fi