Toimialue 2016 - Turun Seudun Joulupukkipalvelu


<< ETUSIVULLE

Jouluna 2016 Turun Seudun Joulupukkipalvelu (TSJPP) järjestää joulupukkipalvelua perinteiseen tapaan Turun, Raision, Naantalin, Kaarinan, Maskun ja Liedon keskeisillä alueilla.

Kaarinan osalta toiminta painottuu Kaarinan keskustan ympäristöön sekä Empoon, Kuusistoon ja Littoistenjärven alueelle, mutta Pukkimme vierailee myös Piikkiön keskustan lähialueilla (esim. Kirismäki, Salvela, Hadvala)

Liedon suunnassa toimialueemme kattaa Littoistenjärven ympäristön sekä Hämeentien (10-tie) varren (Vanhalinna - Loukinen - Vierunpuisto) Liedon keskustaan ja  Kisakallioon asti. Pukin porot eivät ehdi laukkaamaan Liedon reuna-alueille eivätkä Ilmarisiin asti.

Tampereentien suunnassa Pukkimme liikkuvat Yli-Maarian, Moision ja Jäkärlän keskeisillä alueilla.

Toimialueemme sisältää myös Maskun keskeiset alueet, Humikkalan ja keskustan lähistön.

Naantalin Luonnonmaalla toiminta rajoittuu kaupungin puoleiseen reunaan (Kultaranta-Linnavuori-Kaivola).

Hirvensalossa toimialue rajoittuu kaupungin puoleiseen reunaan (Kukola-Kaistarniemi- Papinsaari-Haarla).

Alla oleva kartta havainnollistaa Joulun 2016 toimialuetta. Toimialueen rajat voivat joustaa jonkin verran, jos asiakkaan aikataulu on joustava ja kohde on ripeästi saavutettavissa. Jos toimialueen reunoilla tai ulkopuolella sijaitsevat kohteet vaativat siirtymisen vuoksi enemmän Joulupukin työaikaa, palvelun hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti. Jos haluatte tiedustella pystymmekö järjestämään joulupukin vierailun tiettyyn kohteeseen, lähettäkää tiedustelu LOMAKKEELLA.
Joulupukkipalvelun Toimialue Turun Seutu - Turku - Raisio - Naantali - Kaarina
Päivitetty 20.12.2016
<< ETUSIVULLE

Turun Seudun Joulupukkipalvelu
joulupukki@tsjpp.fi
www.turunseudunjoulupukkipalvelu.fi
www.tsjpp.fi