Tyytyväisyystakuu - Turun Seudun Joulupukkipalvelu

                                                            « ETUSIVULLE

Pukki pohtii tyytyväisyystakuuta
Turun Seudun Joulupukkipalvelun  antama tyytyväisyystakuu koskee Joulupukkipalvelua kokonaisuutena: tilausten yhteydessä sovittuja asioita, aikataulujen pitävyyttä ja Joulupukin vierailua. Lähtökohtaisesti asiakas voi aina odottaa ja vaatia saavansa sellaista joulupukkipalvelua, jota olemme kuvanneet sivuilla toimintaperiaatteetvierailun sisältö ja tilausprosessi. Tyytyväisyystakuuseen liittyvistä asioista voidaan toki keskustella asiakaskohtaisesti.

Pyrimme aina siihen, että jokainen asiakas on saamaansa palveluun niin tyytyväinen, että haluaa tilata Joulupukin jatkossakin Turun Seudun Joulupukkipalvelusta ja haluaa suositella palveluamme myös muille. Perheille Joulupukin vierailu on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen tilaisuus, joten mekin suhtaudumme tyytyväisyystakuuseen paljon vakavammin kuin pelkkänä "rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen" -takuuna.

Olemme järjestäneet joulupukkipalvelua samoilla asuinalueilla yhtäjaksoisesti vuodesta 1991, joten toimintamme jatkuvuus ja asiakasmäärän kasvu on perustunut ja perustuu jatkossakin juuri asiakkaiden tyytyväisyyteen. Viime Joulun tapahtumia on kuvattu vuoden 2010 toimintakertomuksessa.

Tyytyväisyystakuun tarkoituksena on antaa uusille asiakkaille lisävarmuutta siitä, että todellakin teemme parhaamme, jotta kaikki Joulupukin vierailuun liittyvät asiat hoituisivat parhaalla mahdollisella tavalla. Tyytyväisyystakuu takaa myös sen, että pyrimme jatkossakin kehittämään toimintaamme asiakkailta saamamme palautteen
lapikkaagt pohjalta.


Jos et ole tyytyväinen siihen, miten tyytyväisyystakuu on tässä esitetty, voit ehdottaa muutoksia.                                                            ETUSIVULLE

Tämä sivu on päivitetty 28.11.2010

Turun Seudun Joulupukkipalvelu