Joulupukki Turun Seudun Joulupukkipalvelu
ETUSIVU TOIMIALUE
VALOKUVIA
OHJEET
TILAAMINEN
"HINNASTO"
YHTEYDENOTOT
                                              

Turun Seudun Joulupukkipalvelun hintatietoja 2016

Normaalin hinnoittelun periaatteet

Joulupukin vierailun hinta uusille asiakkaille maksaa keskimäärin 90euroa. Kohteen keskeinen sijainti ja asiakkaan joustava aikataulu voivat laskea hinnan 80euroon, mutta vastaavasti syrjäinen sijainti tai joustamaton aikataulu nostavat hintaa. Vanhojen asiakkaiden hinnoittelu neuvotellaan tapauskohtaisesti. Vierailun hinta sovitaan yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa tilauksen yksityiskohtien perusteella, kun soitamme asiakkaalle. Osaamme neuvotella ja kuunnella asiakasta, joten hinnoittelu joustaa siten, ettei asiakkaan maksukyky juuri koskaan muodostu tilauksen esteeksi. 

Peruspalvelussa asiakkaalle varataan 15 min Joulupukin ja porojen työaikaa, josta osa kuluu porojen käsittelyyn (matkoihin). Koska pukkeja on useita ja kukin liikkuu melko pienellä alueella, matkoihin kuluu keskimäärin vain 2-3 minuuttia. Pukin sisällä olemiseen jäävä aika riittää yleensä perusasioiden kiireettömään hoitamiseen. Siinäkin ajassa porot syövät yleensä puutarhan puhtaaksi. Jos kohteen sijainti on syrjäinen, porot väsyvät ja vierailuun jää vähemmän aikaa.

Porot ovat fiksuja eivätkä mielellään juokse edestakaisin pelkästä juoksemisen ilosta. Täten tarvitsemme vierailun ajankohtaan pelivaraa reittien suunnittelua ja optimointia varten. Kun porojen reitit on suunniteltu, hoidamme vierailujen toteutuksen erittäin tarkalla aikataululla, jonka ilmoitamme asiakkaille jo ennen Jouluaattoa.

Normaalin hinnoittelun pohjana on se, että asiakas varautuu tilausvaiheessa mahdollisimman laajaan aikaväliin. Asiakas saa esittää tilauslomakkeessa tarkan aikatoiveen sekä mahdollisimman laajan aikavälin hyväksymälleen ajankohdalle. Jos vierailu ajoittuu kysytyimpään ajankohtaan, normaali hinnoittelu edellyttää noin 2 tunnin aikaväliä. Jos toivottu ajankohta on erityisen varhainen tai erityisen myöhäinen, lyhyempikin aikaväli voi riittää. Vierailun aikarajoista lapikkaatsovitaan asiakkaan kanssa suullisesti, kun soitamme asiakkaalle tilauksen viimeistelemiseksi. Tarkan ajankohdan asiakas saa tietää viimeistään aatonaattona (23.12).

facebook logo

Tykkääminen facebookissa koko suvun voimin lasketaan aina asiakkaan eduksi!


Pikkujouluvierailut ja muulloin kuin Jouluaattona tehtävät vierailut hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

facebook logo

                                                    Turun Seudun Joulupukkipalvelu
                                                                           www.facebook.com/tsjpp
                                                                               joulupukki@tsjpp.fi