Joulupukki Turun Seudun Joulupukkipalvelu
ETUSIVU TOIMIALUE
VALOKUVIA
OHJEET
TILAAMINEN
"HINNASTO" YHTEYDENOTOT
 

Ennen tilauksen harkitsemista tutustu sivuun Joulupukin vierailu, jossa kuvataan palvelun yleinen sisältö. Jos päätät tehdä tilauksen, tutustu vielä ennen tilaamista sivuun Tilausprosessin vaiheet, jossa kuvataan tilauksen käsittelyä sekä siihen liittyvää viestintää ja käytännön järjestelyjä. Jos olet jo vakuuttunut siitä, että haluat aloittaa yhteistyön kanssanne, voit edetä tilaussivulle, jos vierailukohde sijaitsee toimialueellamme tai sen välittömässä läheisyydessä. Jos haluat vielä tarkemmin sekavat_lapikkaatselvitellä ovatko TSJPP:n lapikkaat sekaisin vaiko ruodussa, voit jatkaa alla esitellyille sivuille.

Sivulla toimintaperiaatteemme kuvaamme yleisellä tasolla omaa toimintaamme, periaatteitamme ja tavoitteitamme Joulupukkipalvelujen järjestäjänä.  

Sivulla yleisohjeita kuvataan Joulupukkipalveluiden arvioimisen kannalta oleellisia asioita. Esitämme yli 20 vuoden yhteisöllisen Joulupukkitoiminnan pohjalta muodostuneen näkemyksemme siitä, miten Joulupukkipalvelu pitää suunnitella, jotta suunnitelma pystytään kaikissa olosuhteissa toteuttamaan.
Sivulla esitetään perustelut sille, miksi olemme päätyneet nykyisiin toimintaperiaatteisiimme. Sivu kertoo osaltaan myös siitä, miten on mahdollista, että yli 20 toimintavuoden jälkeen yhtään keikkaa ei ole koskaan jäänytlapikkaat ruodussa tekemättä.

Kun olette tutustunut kaikkiin yllä mainittuihin sivuihin, voimme tarjota toiminnastamme lisätietoja vain livenä työnäytteellä. Sellaisen voitte tilata Tilaus-sivulta.

Jos olette täällä vain viettämässä aikaa ja lueskelemassa, kiittäkää lukemastanne tykkäämällä facebook-sivuamme!

Sivu päivitetty 25.11.2014

facebook logo

           Turun Seudun Joulupukkipalvelu (TSJPP)
                           joulupukki@tsjpp.fi
                                                                 050-400 2835