Joulupukki Turun Seudun Joulupukkipalvelu
ETUSIVU TOIMIALUE
VALOKUVIA
OHJEET
TILAAMINEN
YHTEYDENOTOT
 
Tilaamisen ja tilausten käsittelyn helpottamiseksi olemme tehneet kahdelle eri asiakasryhmälle omat tilauslomakkeet, joiden esittelyt ja linkit ovat alla. Linkki avaa tilauslomakkeen uuteen välilehteen tai selaimen ikkunaan.

Ennen tilauslomakkeen avaamista, tutustu OHJEET-sivulla oleviin dokumentteihin, joissa kuvataan Joulupukkivierailun sisältö, tilausprosessin vaiheet ja palvelun hinnoittelu.  Lue ohjeet ennen kuin teet tilauksen.

1) Sivulla UUDEN ASIAKKAAN TILAUS on lomake uusille asiakkaille ja sellaisille vanhoille  asiakkaille, jotka tilaava Joulupukin vierailun uuteen kohteeseen. Vanhan asiakkaan tulee siis käyttää tätä lomaketta, jos Joulupukki tilataan eri osoitteeseen kuin aikaisemmin.

2) Sivu VANHAN TILAUKSEN UUSIMINEN on tarkoitettu vain niille vanhoille asiakkaille, jotka tekevät uusintatilauksen vanhaan osoitteeseen eli kohteeseen, jossa olemme jo aikaisemmin vierailleet. Näissä tapauksissa kohteen tiedot löytyvät tilaustietokannastamme, joten tietoja ei tarvitse lähettää uudelleen. Tietojen tarkistaminen ja päivittäminen tehdään puhelimitse.


Tarjoamme yritysten ja yhteisöjen Joulua edeltäviin tilaisuuksiin Joulupukkipalvelua rajallisesti ja valikoiden. Voitte tiedustella palvelun saatavuutta sähköpostilla tai puhelimitse.


Sivu päivitetty 19.10.2013
Turun Seudun Joulupukkipalvelu 
joulupukki@tsjpp.fi 
050-400 2835 
www.turunseudunjoulupukkipalvelu.fi 
www.tsjpp.fi