Joulupukkitilauksen uusiminen 2016 vanhaan vierailukohteeseen


Tällä lomakkeella vanhat asiakkaamme voivat uusia Joulupukkitilauksen sellaiseen osoitteeseen, jossa olemme aikaisemmin vierailleet. Vanhojenkin asiakkaiden tilaus uuteen osoitteeseen tulee tehdä uusille asiakkaille tarkoitetulla Tilauslomakkeella.


Tilaajan tietoja  
Tilaajan puhelinnumero(t) ja nimi
Tilaajan ensisijainen sähköpostiosoite
Tilaajan toissijainen sähköpostiosoite
Tilaajan varahenkilön puhelinnumero(t) ja nimi
 
Varahenkilön sähköpostiosoite


Pukin vierailukohteen tiedot

KATUOSOITE
Sisäänkäyntiin liittyvät muutokset
- ovi auki/lukossa (klo), ovikoodi, ovisummeri/-puhelin, tullaan avaamaan/vastaan ...

Pukin vierailun ajankohta
Määrittele aikaväli, josta ilmenee aikaisin ja myöhäisin teille sopiva vierailun ajankohta. Ole mahdollisimman joustava, jotta pystymme tekemään Joulupukeille järkeviä ajoreittejä. Aikavälin lisäksi voit kirjata tarkemman aikatoiveen.  Vierailun lopullinen ja minuutin tarkka kellonaika ilmoitetaan jokaiselle asiakkaille soittamalla aatonaattona (23.12) illalla klo 21 mennessä.
Esim1: 15.45-18.15
Esim2: 14.00-15.00 tai 16.30-18.00 (Pukki saa tulla joko ennen tai jälkeen ruokailun)


Paikalla olevat henkilöt (lapset) sekä taustatietoja harrastuksista yms
Vaikka lapset olisivat samat kuin edellisellä kerralla, kirjoittakaa kaikki lapsia koskevat tiedot alla olevaan kenttään. Kirjoittakaa jokaisesta lapsesta omalle rivilleen: Nimi, ikä ja jotain henkilökohtaisia taustatietoja.


ERITTÄIN TÄRKEITÄ TIETOJA
    Tähän kentään tulisi kirjoittaa vain sellaisia tietoja, jotka pukin on tiedettävä ja muistettava. Nämä voivat olla sellaisia asioita, jotka Pukin täytyy ottaa puheeksi tai joista Pukki ei saa mainita. Kaikissa tapauksissa tälläisiä tietoja ei ole. Lasten taustatiedot kirjattiin jo yllä olevaan kenttään, joten niitä ei tule kirjata tähän. Jos jokin lapsia koskeva tieto on sellainen, että Pukin ehdottomasti täytyy mainita siitä, kirjoittakaa sellainen tieto alla olevaan kentään.


Uusia tai muuttuneita tietoja kohteen tuntomerkkeihin tai ajo-ohjeeseen
Jos kohteen tuntomerkit ovat entisellään, voitte jättä alla olevan kohdan tyhjäksi. Jos muutoksia on tapahtunut, kertokaa ainakin tärkeimmät: esim. ajoreitin muutokset, uudelleen maalatun talon väri, uusia tuntomerkkejä yms.


Lisätietoja
    Liittyykö tilauksen uusimiseen jotain erityistoiveita tai sellaisia asioita, joita haluatte Joulupukin tietävän?


Puhelinsoittoon liittyviä lisätietoja
Soitamme teille vanhojen tietojen tarkistamiseksi ja tilauksen viimeistelemiseksi. Voitte antaa lisätietoja siitä, milloin olette parhaiten tavoitettavissa (päivä/klo) tai milloin ette ole lainkaan tavoitettavissa. Jos teille saa soittaa myöhään illalla, kirjatkaa mahdollisimman myöhäinen hyväksyttävä ajankohta. Soitamme mieluusti klo 22 asti, jos se teille sopii.


Lähetä-painikkeen painamisen jälkeen avautuu 'Kiitos tilauksestasi' -sivu. Se varmistaa, että tietojen lähetys onnistui. Jos et ohjaudu uudelle sivulle, tilauslomake on ruuhkautunut. Yritä lähettää tilaus uudestaan tai ota yhteyttä sähköpostilla joulupukki@tsjpp.fi


Turun Seudun Joulupukkipalvelu
               joulupukki@tsjpp.fi
            050-400 2835
            www.turunseudunjoulupukkipalvelu.fi
            www.tsjpp.fi